facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagramribbontimeloginaddfamilycouple
Madeo Kum Plajı - Alaçatı
Madeo Kum Plajı - Alaçatı

Alaçatı Madeo Kum Beach

            İzmir ili Çeşme ilçesine bağlı olan Alaçatı tatil köyünde yer alan Beach Club’lar arasında yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken mekânda Kum Plajının zevkini sürmek mümkün oluyor. Alaçatı Port’u geçince tabelalar takip edilerek kolayca ulaşım sağlanıyor. Alaçatı merkezine 10 km, Çeşme ilçesine 22 km, İzmir Kent Merkezine 83 km mesafededir. Alaçatı’nın Kum koyu içerisinde Kum Plajına bakan Alaçatı madeo kum beachhem kumsalı hem de yeşil alanıyla iki farklı tatil imkanı sunuyor. Ziyaretçiler tarafından da söylenen ilk özelliği denizinin çok soğuk olmasıdır. Ayrıca özel şezlongları, localarıyla tesise gelmeden önce rezervasyon yapılması öneriliyor.

 

 Maldivler’e benzeyen bir tatil yeridir

            Türkiye’nin Maldivleri olduğu söylenen bölgede deniz turizmi özel yatlar tarafından tercih ediliyor. Koy içerisinde demirlemiş birçok yata rastlamak mümkün. Ayrıca Alaçatı madeo kum beach içerisinde ziyaretçiler için düşünülmüş birçok hizmet mevcut. Dusk ve Madeo diye iki kısma ayrılan tesiste, kumda ve çimlerde zaman geçiriliyor. Ayrıca denizin içerisinde yer alan özel localarda zaman geçirmek tatilcilerin diğer seçim alternatifidir.

 

 Hangi hizmetlerden yararlanılır?

            Çardak, loca ve şezlong kiralayabileceğiniz Alaçatı madeo kum beach içerisinde İtalyan mutfağı ve dünya mutfağından lezzetler bulabileceğiniz restoran yer almaktadır. Garsonlar tarafından gün boyu servis alabilmek mümkün. Mümkün olduğu kadar doğal malzemelerin kullanıldığı mekanda soyunma kabinleri Kızılderili Çadırı şeklinde tasarlanmış. Dusk Night bölümünde sabaha kadar yapılıyor. Madeo bölümünde ise 21.00’a kadar happy hour uygulanıyor. Kaliteli müziklerin çalındığı mekanda denizin ve tatilin tadını çıkartırken gece geç saatlere kadar eğlenmek mümkün oluyor. Giriş ücreti kişi başı 60 TL, otopark ücreti 20 TL ve ilave hizmetlere dair ücretler uygulanmaktadır.

 

Paylaş:
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER
  • TEMİZLE
    Villacım Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Veri Sorumlusu) olarak; veri sorumlusu sistemlerimize yetkisiz kişi/kişiler tarafından erişilmesi suretiyle 12/04/2022 tarihinde veri ihlalinin gerçekleştiği, ihlalden etkilenen ilgili kişi grupları ve kişi sayısının henüz belirlenemediği, ihlalin kaynağı ve gerçekleşme yöntemine ilişkin araştırmaların devam ettiği, sorumlular hakkında aynı gün adli ve idari süreçlerin başlatıldığı hususlarını siz müşterilerimize (ilgililere) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 12/5 maddesi uyarınca sorumluluklarımızın farkında olarak bildirmekteyiz.