facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagramribbontimeloginaddfamilycouple
Aya Yorgi Koyunda: Sole&mare Beach
Aya Yorgi Koyunda: Sole&mare Beach

            Çeşme ilçesinin en güzel koylarından olan Aya Yorgi Koyunda yer alansole mare beach deniziyle ve beach club özelliğiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Koy içerisinde Çeşmenin en ünlü Beach club mekânları yer almaktadır. Bunlar Babylon, Paparazzi, Kafepi, Marrekech ve sole mare beachclub olarak biliniyor. Jet sosyetenin uğrak yeri olan sol emare beach club içerisinde tatilin ve denizin keyfini çıkartırken müzikler eşliğinde eğlenmek mümkün oluyor. Mekânda minderler üzerinde güneşlenmek mümkündür. Rezervasyon yaparak gelinmesi tatilcilerin yararına olacaktır. Localar ve şezlonglar denize olan konuma göre farklı fiyatlara sahipler. Ayrıca bazı localarda kova açtırmak mecburidir.

 

 Nasıl güvenlik sağlanıyor?

 

            Girişte ziyaretçilerin çantaları kontrol edilmektedir. Ayrıca tesis içerisinde 7/24 çalışan özel güvenlik bulunmaktadır. Ziyaretçilerin güvenli bir ortamda tatillerini en güzel şekilde sürdürmeleri için tüm detaylar düşünülmüş. Gerek restoran hizmeti ile gerekse gece kulübü hizmeti ile adından sıkça söz ettiren mekânda ayrıca Happy Hour etkinlikleri yapılmaktadır.

 

 Sole Mare Beach Club’ın ayırt edici özellikleri nelerdir?

 

            Turkuaz rengi denizi ile rüzgâr almayan tek koy olan Aya Yorgi koyunda Çeşme’nin en önemli eğlence mekânlarından olmayı başara mekân 15 yıldan fazla süredir hizmet veriyor. Gündüzleri güneş ve denizin tadını çıkartan ziyaretçiler, geceleri ünlü isimler ve DJ performansların yer aldığı açık hava konserlerine katılıyorlar. Giriş ücreti kişi başı 60 TL olan mekânda otopark için 20 TL alınmaktadır.

 

Paylaş:
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER
  • TEMİZLE
    Villacım Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Veri Sorumlusu) olarak; veri sorumlusu sistemlerimize yetkisiz kişi/kişiler tarafından erişilmesi suretiyle 12/04/2022 tarihinde veri ihlalinin gerçekleştiği, ihlalden etkilenen ilgili kişi grupları ve kişi sayısının henüz belirlenemediği, ihlalin kaynağı ve gerçekleşme yöntemine ilişkin araştırmaların devam ettiği, sorumlular hakkında aynı gün adli ve idari süreçlerin başlatıldığı hususlarını siz müşterilerimize (ilgililere) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 12/5 maddesi uyarınca sorumluluklarımızın farkında olarak bildirmekteyiz.