Villa Visa 2

location dark blueKalkan Kiralık Villa/Üzümlü Köyü
people4 Kişi
bed2 Yatak Odası
bath2 Banyo
Kapalı Isıtmalı Havuzlu
Jakuzili
3.571
‘den başlayan fiyatlarla
happy

Ödemenin %20’sini şimdi,
kalanını kapıda öde.

Arkadaşın ile paylaş
twitter greyfacebook greywhatsapp
culture
T.C Kültür ve Turizm BakanlığıBelge No : 07-5425

Villa Açıklaması

Villa Visa 2 – Kalkan Üzümlü’de Sadece Size Ait Lüks ve Romantik Bir Kaçış Noktası

 

Villa Özellikleri 

- Yalnızca 4 kişilik kapasitesiyle romantik tatiller için özel olarak tasarlandı

- Isıtmalı kapalı havuzuyla dört mevsim konforlu konaklama imkânı

- Doğayla iç içe, sessiz ve huzurlu bir konum

- Modern ve lüks iç tasarım

- Tam mahremiyet sunan özel alanlar

Konum: Kalkıp gitmek istersiniz bazen… Kalabalıktan, stresten, koşuşturmadan. 4 kişiyle ailecek kalabileceğiniz, hiçbir şey düşünmeden günleri birbirine bağlayacağınız bir yer ararsınız. İşte o yer, Villa Visa 2. Üstelik Üzümlü Köyü’nün temiz havası, sessizliği ve doğal güzellikleri, tatilinizi sadece bir konaklamadan çıkarıp, ruhunuzu da dinlendiren bir deneyime dönüştürüyor.

Kapasite: Kalkan’ın sakin ve yeşillikler içindeki Üzümlü Köyü’nde yer alan bu özel villa, sadece 4 kişilik kapasitesiyle romantik tatillerin gözdesi olmaya aday. Gözlerden uzak, sessiz ve huzurlu atmosferi sayesinde çiftler için unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Tam donanımlı mutfağı, konforlu yaşam alanı ve doğa manzarasına açılan huzurlu atmosferi ile Villa Visa 2, çiftlerin ve çekirdek ailelerin hem dinlenip hem de bağlarını güçlendirebileceği eşsiz bir ortam sunuyor.

Havuz: Villanın iç tasarımı modern detaylarla lüksü buluştururken, sunduğu mahremiyet sayesinde kendinizi tamamen güvende ve özgür hissedeceksiniz. En dikkat çeken özelliklerinden biri olan kapalı ve ısıtmalı özel havuzu, yılın her döneminde tatilin tadını doyasıya çıkarmanıza olanak tanıyor.

!! Dikkat Notları !!

- Kapalı Havuz: Isıtmalıdır (isteğe bağlı kullanım)

- Havuz Isıtması: Yalnızca kapalı havuzda mevcuttur

- Havuz Isıtma Ücreti: Günlük 1.500 TL ekstra ücretlidir

- Bilgilendirme: Isıtma talebi için rezervasyon tarihinden en az 3 gün önce bilgi verilmesi gerekmektedir

Not: Doğa içerisinde yer alan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek, haşere türü hayvanların bulunma ihtimali maalesef vardır. Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız adına yanınızda koruyucu vücut spreyi getirmenizi tavsiye ederiz. (Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villaların bilgilerinde yazmaktadır.)

 

Anasayfa
Fırsatlar
Rezervasyon Yap
WhatsApp
Telefon