facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagramribbontimeloginaddfamilycouple
Altın Kum Plajı
Altın Kum Plajı

ALTIN KUM PLAJI

            Ege'nin incisi olan tatil merkezi Didim'e sadece 10 dakika uzaklıkta olan altın kum plajı, sığ denizi ve temizliği ile tatilciler için adeta bir cennet. Dilerseniz plaja geçip şezlongunuzda güneşlenirsiniz dilerseniz daha uzakta sahile bir masa atarak denizin keyfini çıkarırsınız.

            Denizi pırıl pırıl olan altın kum plajı, binlerce turistin uğrak mekanı konumunda. Denizinin sığ olmasının yanında balık sayısı da bir hayli fazla. Yüzerken adeta size eşlik edecek kadar çok sayıda balık var. Deniz çok berrak ve karşıdan bile denizin dibi rahatlıkla görünüyor. Denizin dibi kumlu. Ancak tek dezavantajı denizin soğuk oluşu. Ama öğleden sonra deniz ısınmaya başlıyor ve bu saatlerde gayet rahat girilebiliyor. Uzun ve altın sarısı renginde kumlarla güneşin batışını seyretmek oldukça zevkli. Doğa harikası bir yer olma özelliği ile her yıl binlerce turisti bünyesine çeken bir plaj.

 

 ALTIN KUM PLAJI' NDA NELER YAPILIR?

            Kıyıda kenarlarda onlarca eğlence mekanı, cafe ve restoranlarıyla capcanlı bir ortam sergiliyor. Uzun bir yürüyüş parkuru ve çeşitli parkları da bünyesinde bulundurmaktadır. Ayrıca aydın Didim'de konaklama otellerinin çoğualtın kum plajıçevresinde bulunmaktadır. Zaten bu plaj şehir merkezine sadece 2 km uzaklıktadır. Bu sebeple herkes konaklamak için burayı tercih ediyor. Dilerseniz eğlence mekanlarında vakit geçirir, dilerseniz ada ve koyları gezerek değişik yerler görmenin keyfini çıkarırsınız. Ayrıca tekne turu yapmak da bu doğa harikası yerde oldukça zevkli bir uğraş.

 

Paylaş:
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER
  • TEMİZLE
    Villacım Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Veri Sorumlusu) olarak; veri sorumlusu sistemlerimize yetkisiz kişi/kişiler tarafından erişilmesi suretiyle 12/04/2022 tarihinde veri ihlalinin gerçekleştiği, ihlalden etkilenen ilgili kişi grupları ve kişi sayısının henüz belirlenemediği, ihlalin kaynağı ve gerçekleşme yöntemine ilişkin araştırmaların devam ettiği, sorumlular hakkında aynı gün adli ve idari süreçlerin başlatıldığı hususlarını siz müşterilerimize (ilgililere) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 12/5 maddesi uyarınca sorumluluklarımızın farkında olarak bildirmekteyiz.